DOEN WAAR JE GOED IN BENT

PreView Design is gevestigd in de Haarlemmermeer en is actief op het gebied van grafische vormgeving (ook op freelance basis), in de ruimste zin van het woord. Als sleutelwoord geldt hierbij de term ‘totaalconcept’. Bij ons kun je terecht voor zowel online als offline reclame-uitingen, zoals brochures, mailings, huisstijl, visitekaartjes, advertenties, noem maar op. Je kan ook bij ons terecht voor webdesign. Hiervoor geldt dat wij het totale traject aan kunnen bieden: vanaf het begin tot het einde kunnen wij alles verzorgen (domeinregistratie, hosting, webdesign, realisatie, enzovoort).

Afspraak is afspraak

Voor alles geldt dat wij jouw wensen in samenspraak realiseren en: afspraak is afspraak. Een huisstijl, een folder, een advertentie, een personeels- of bedrijfsblad. Noem het en wij maken het. Speels, doordacht, en met een open oog en oor voor jouw ideeën en behoeften. Daarbij komt onze jarenlange werkervaring goed van pas. En de spelregels? Die bepaalt jij.

Flexibel

Onze flexibiliteit is onze grootste kracht. Dat wil zeggen: flexibiliteit in de uitvoering. Iets zo maken, dat het de nuance en uitstraling heeft die jij zoekt. Dát doen, waar je goed in bent, én kwaliteit leveren. Dat geldt voor al onze producties op vormgevingsgebied, van advertentie tot website. Door de directe en heldere aanpak van PreView Design blijf je niet alleen betrokken bij het productieproces, maar kun je ook tot het laatste moment nog wijzigingen doorvoeren. Het directe contact tussen vormgever en klant geeft hierbij de garantie voor een optimale samenwerking, die weer essentieel is voor een goed eindresultaat. Ons kantoor bevind zich tussen Amsterdam en Den Haag. Dicht bij de snelwegen A4 en A44. Hierdoor kunnen wij snel overal ter plaatsen  zijn.

Zonder flauwekul maar met maximale inzet, creativiteit en flexibiliteit, verzorgen wij uw opdracht van A tot Z. Dat is dus PreView Design, een andere kijk op vormgeving.

Met vriendelijke groet,
Leontine Riethoff – Koot